JUGOSLAVSKÉ ČEVAPČIČI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Tento pokrm se připravuje ze skopového masa, ale je možno upravit ho ze dvou stejných dílů skopového a vepřového. Maso jemně nasekáme nebo umeleme, osolíme, opepříme, přidáme trochu sladké papriky, utřený česnek a najemno nasekanou cibulku; hmotu dobře propracujeme. Pak z ní na prkénku poprášeném moukou vyválíme váleček asi na prst tlustý a nakrájíme z něho malé šišky - čevapčiči. Osmažíme je v rozpáleném oleji do zlatohnědá. Musí se péci rychle, vždy jen ve vřelém oleji a ne déle než osm minut. Při zdlouhavějším pečení ztrácejí čevapčiči šťávu a jsou trupelnaté.

JUGOSLAVSKÉ ČEVAPČIČI. JUGOSLAVSKÉ ČEVAPČIČI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1355 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz